SOYBOT radionica knjige čudovišta

31.10.–1.11.2020., MMSU,

Prvo događanje edukativnog programa tijekom izložbe 51000 Balthazargrad rezervirano je za gostovanje bečkog studija Soybot i radionicu na kojoj će se stvarati gigantska knjiga čudovišta začudnih boja i oblika.

 

 

Na dvodnevnoj radionici zajedno s članovima austrijskog mikro izdavačkog studija Soybot polaznici će  se upustiti u avanturu crtanja i stvaranja čudovišta začudnih boja i oblika, a zatim slijedi dizajniranje i građenje jedne gigantske knjige kao i printanje male naklade ‘’čudovištih’’ art bilježnica za sve sudionike i posjetitelje koji će ih moći pronaći na policama muzeja.

SOYBOT je mikro izdavački i riso-printing studio sa sjedištem u Beču. Njihova senzibilizacija prema nezavisnom izdavaštvu, grafici, ilustraciji, tipografiji, stripu, animaciji i poeziji povezala ih je već tijekom zajedničkog studija u Beču. SOYBOT djeluje kroz različite medije i objedinjuje više disciplina u tisku.

Radionica je namijenjena uzrastu od 8 do 12 godina.

Zbog ograničenog broja sudionika potrebno je prijaviti sudjelovanje putem e-maila na balthazargrad@mmsu.hr ili pozivom na broj 051/492-615.

OBAVIJEST: radionica je popunjena.

Program se ostvaruje pod uz financijsku potporu Austrijskog kulturnog foruma.

Organizator: Muzej moderne i suvremene umjetnosti, Rijeka
Programski pravac: Dječja kuća

 

 

SUBOTA 31.10. / 10 – 14 h
NEDJELJA 1.11. / 10 – 14 h