Radionica: Vidljivi grad, nevidljivi ja

12.10.–14.10.2018., Mali salon

Naučite realizirati fotografski projekt!

Drugi kadar uz podršku Muzeja moderne i suvremene umjetnosti poziva Vas na fotografsku radionicu ‘VIDLJIVI GRAD, NEVIDLJIVI JA – RIJEKA’ (Mali salon, 12.-14.10.2018.).

Pozivamo vas da se prijavite na fotografsku radionicu DRUGI KADAR ‘VIDLJIVI GRAD, NEVIDLJIVI JA’ u Rijeci od 12.-14.10.2018. godine. Radionica se održava u suradnji s Muzejom moderne i suvremene umjetnosti Rijeka, a mjesto održavanja je Mali salon (Korzo 24).

Radeći na primjeru odnosa između pojedinca i urbane sredine u kojoj živi, propitujući svoju poziciju unutar društva i grada, polaznici radionice proći će sve faze razvoja umjetničkog projekta: istraživanje, stvaranje konceptualnog okvira, fotografiranje, mogućnosti (ne)fotografskih izražajnih sredstava, pronalaženje estetskog i medijskog okvira za svoj rad i na kraju javnu prezentaciju zaokružene fotografske cjeline, odnosno autorskog fotografskog projekta u Malom salonu.

DRUGI KADAR fotografska je radionica umjetničke fotografije osnovana 2015. godine koja održava u književnom klubu BOOKSA i Zagrebačkom centru za nezavisnu kulturu i mlade POGON. Radionicu realizira Centar za vizualne umjetnosti – KOLEKTOR. Voditelj radionice je mag. art. Davor Konjikušić (www.davorko.net).

Prijavi se!